Naar schatting blijkt dat wij per dag zo'n 250 tot wel méér dan 3000 reclameprikkels op ons krijgen afgevuurd. Daarvan worden er ongeveer 100 bewust opgemerkt. Je herkent het misschien zelf  ook wel; je scrolt vlug over alle social media om te checken of je niets hebt gemist en als je een website bezoekt wil je zo snel mogelijk informatie winnen 'wie, wat, waar'. Bij te veel tekst haak je af,  je wilt door.. Hoe zorg je er nu voor dat jouw boodschap goed overkomt bij de juiste doelgroep en hoe bereik je die doelgroep eigenlijk?

 

Fotografie is daarvoor hét aangewezen medium. In één oogopslag kan je met een goede foto; een verhaal te vertellen, een sfeer te creëren én de kijker prikkelen. Daarnaast geef je met persoonlijke fotografie je bedrijf of organisatie een eigen gezicht, wat weer vertrouwen wekt bij potentiële klanten!

 

Oké, nu weet je dat je iets moet met fotografie maar waar te beginnen?  Hieronder vind je een aantal pakketten die jou op weg helpen om jouw merk visueel sterker te maken. Bekijk welk pakket aansluit bij jouw wensen; heb je bijvoorbeeld enkel beeldmateriaal nodig voor je website of wil je een compleet eigen beeldbank aanleggen voor je blog, nieuwspagina en social media? 

Elk pakket is inclusief strategiesessie. We gaan dan kijken wie en wat je wilt bereiken en op welke manier we het pakket, in jouw geval, het best tot zijn recht komt! Na het fotograferen ontvang je een selectie met de beste beelden waaruit je zelf je voorkeuren mag selecteren. Die beelden ga ik bewerken en worden vervolgens in hoge resolutie aangeleverd, het aantal is afhankelijk van welk pakket je kiest. Om de kwaliteit van het eindproduct te garanderen is het niet mogelijk de foto's onbewerkt te ontvangen.


Pakket 1


''Handig wanneer die nieuwe website moet worden voorzien van beeld materiaal.''

2

uur fotografie

 

 

15 

bewerkte beelden

 

 

€ 525,-


Pakket 2


''Perfect voor als je een social media campagne wilt opzetten.''

 4

uur fotografie

 

 

30 

bewerkte beelden

 

 

€ 950,-


Pakket 3


''Beter ermee verlegen dan erom verlegen! Blogs, nieuwsbrieven, social media? Jij ademt content creatie.''

 8

uur fotografie

 

 

60 

bewerkte beelden

 

 

€ 1775,-


* Alle tarieven zijn incl. kilometervergoeding en excl. BTW.


Heb je een uniek project en wil je een offerte op maat? Stuur mij een bericht!